Op maat

De vakwinkel ken je natuurlijk als dé doe-het-zelf speciaalzaak. Maar wis je dat wij je ook werk uit handen kunnen nemen en je maar wat graag helpen je klus tot een perfect einde te brengen? Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij lastige klussen. Klussen waarbij rekening gehouden moet worden met de specifieke situatie in en om uw huis en je specifieke wensen. We komen bij je thuis opmeten, maken een vrijblijvende offerte, maken je bestelling geheel op maat en komen het desgewenst thuisbezorgen. Uiteraard kunnen wij de bestelde spullen tevens voor je monteren. Precies zoals jij het wilt.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle wensen ook daadwerkelijk tot in detail worden uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden als we een perfect eindresultaat kunnen leveren.

Om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies volgens afspraak geïnstalleerd wordt, monteren onze vakmensen alles voor je. En ze gaan pas weg als jij tevreden bent.

Ongeacht het maatwerkproject: de exact op maat gemaakte onderdelen, worden altijd thuisbezorgd. We besteden extra veel zorg om eventuele schades te voorkomen.

Delivery-Icon.png
measure.png
maatwerk.png